Over ons

Over ons

Gemaakt door Grill Masters, voor Grill Masters.

Het begon allemaal bij een drietal Grill Masters liepen alle drie tegen hetzelfde probleem aan, namelijk dat er geen handschoen op de markt was die voldeed aan al hun eisen. Maar wat waren hun eisen? Op een zaterdagmiddag hadden zij een discussie waar nou de ideale handschoen aan moest voldoen, zij bespraken punten zoals: Extreem hittebestendig, flexibel, grip, bescherming onderarmen, makkelijk aan en uit doen, gemakkelijk op te bergen, etc.

Toen zij de ideale handschoen hadden gevisualiseerd zij één Grill Master: als wij dit probleem hebben dan zullen toch meerdere dit probleem hebben?

Het weekend erop spraken de Grill Masters af om het wat concreter te maken en namen zij contact op met fabrieken die hierin gespecialiseerd waren. Zij bestelde de eerste 50 paar handschoenen om te kijken wat andere Grill Masters ervan vonden.

Zij namen de feedback mee die zij van de andere Grill Masters kregen en hebben de handschoen verder door ontwikkeld.


Vandaag de dag is The Original Grill Master Gloves een bedrijf dat zichzelf de specialist op het gebied van BBQ handschoenen mag noemen en verkoopt haar handschoenen in meer dan 5 landen.

Onze handschoen is officieel getest op de EN-407 : 2004 standaarden. Klik HIER om het test rapport in te zien.